HUBUNGI KAMI

Terdapat 4 cara untuk anda menghubungi kami:

1) telefon.pngTelefon: 03-4149 5578

2) images.pngFaks: 03-4149 4899

3) email-icon-website-contacts-symbol-contact-us-eps-vector-illustration-white-background-90297043.jpgEmail: la.wha0002@btpnkl.edu.my

4) Kunjungi kami di: Kolej Vokasional Setapak, Jalan Genting Klang, 53300 Kuala Lumpur. Peta kami di sini. Sila klik [+] untuk zoom-in lebih dekat. (Jika google map mengatakan ia tidak menjumpai lokasi kami, klik perkataan Sekolah Menengah Teknik Setapak di sebelah KIRI laman web google map tersebut ATAU KLIK huruf A yang anda lihat di dalam laman web google map – ia jelas kelihatan di tengah-tengah). Lokasi kami berhampiran dengan ERT Setapak, Puspakom Setapak, JPJ Setapak dan Kem Wardieburn.

8 comments on “HUBUNGI KAMI

  1. Bagaimana hendak memohon kolej vokasional? Anak saya bersekolah di sekolah menengah taman setiawangsa dan beliau belajar aliran hiasan dalaman dari tingkatan 1 dan skrg beliau di tingkatan 3. Mohon pencerahan dan terangkan cara untuk memohon kolej vokasional setapak. Terima kasih.

  2. Anak saya adalah pelajar daripada Kolej Vakasional Tengku Ampuan Afzan Bentong dan ingain memaohon bertukar ke Kolej Vakasional Setapak. Adakah boleh? Sila beri maklumbalas dengan segera

    • maaf atas kelewatan ini.
      boleh puan shima. cuma perlu mohon pertukaran dari KV Tengku Ampuan Afzan dan mereka akan menjelaskan prosedur kepada puan semuanya.
      terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s